logo
logo

MEEZINGEN

Zing mee en sta versteld welk niveau u kunt bereiken door samen te zingen in een koor.

Inhoud op deze pagina:

Meezingen met het ECOK Concertkoor? Op zoek naar een koor in Enschede? ECOK organiseert regelmatig open repetities en meezingavonden. Ook is het mogelijk op projectbasis mee te zingen met één concert. Bekijk onze agenda met meezingrepetities.

Zingen in een koor in Enschede?

Zingen bij een koor is ontspannen, gezellig en bovendien uitdagend. Ontdek zelf dat zingen ook voor u geschikt is en geniet van het rijke repertoire aan mooie muziek dat het koor opvoert!

Ondanks haar hoge ambitie is het koor laagdrempelig. We proberen altijd te vernieuwen en hebben ruime aandacht voor stemvorming en scholing.

Meezingen bij ECOK is laagdrempelig. ECOK organiseert regelmatig open repetities en meezingavonden (bekijk hier onze agenda). Ook is het mogelijk op projectbasis mee te zingen met één concert. We hebben ruime aandacht voor stemvorming/scholing.

Een keer komen kijken en/of meezingen? Interesse om mee te zingen op projectbasis? Andere vragen? Stuur ons een bericht: info@ecok.nl.

Woensdagavond oefenavond

Op woensdagavonden oefenen we altijd. We beginnen om 20.00 uur, de zaal is open vanaf ongeveer 19.30 uur. Kom eens vrijblijvend langs! Een gastheer-/vrouw staat klaar. Het adres is:

Bonhoeffer College
Van der Waalslaan 25
7535 CN Enschede
(route)

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van onze concerten, aankondigingen, meezingrepetities en ander nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Meezingen in een koor? ECOK Enschede zoekt zangers.